Nieuws

Progressief in actie voor NLDoet

In het kader van NLdoet ging een grote groep vrijwilligers van Progressief Pijnacker- Nootdorp aan de slag bij Buurttuin de Stuivelaar.

Met de komst van het mooie weer is de tijd aangebroken voor het zomerklaar maken van de tuin voor alle buurtbewoners, maar ook de andere gebruikers van de Buurttuin zoals scholen en opvanggroepen van Skippy- Pepijn. De vrijwilligers gingen -onder andere- aan de slag met onkruid wieden, bemesten van de tuin, bijwerken van de vlechtheg, planten van nieuwe plantjes en het plaatsen van insectenhotels. Het resultaat mocht er aan het einde van de dag zijn, de tuin ziet er prachtig uit! De vrijwilligers werden tijdens de dag nog verwend door de heerlijk zelfgebakken cake van kinderen van Skippy- Pepijn en Picnic kwam appels langsbrengen. Progressief Pijnacker- Nootdorp blikt terug op een succesvolle NLdoet- dag!

Verkiezingsprogramma Pogressief PN

Uitnodiging

Op maandagavond 25 september zijn er workshops over verschillende thema’s van het verkiezingsprogramma van Progressief Pijnacker-Nootdorp voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.

Lees verder

kandidaten voor Progressief Pijnacker Nootdorp kunnen zich aanmelden

Op 21 maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Dit jaar is besloten dat GroenLinks en PvdA gezamenlijk de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 in zullen gaan. Dat doen wij met de nieuwe, door GroenLinks en PvdA opgerichte lokale partij, Progressief Pijnacker-Nootdorp.

Wij zijn nu opzoek naar mensen die zich willen kandideren voor het raadslidmaatschap en roepen daarom onze leden op om zich kandidaat te stellen als raadslid voor de raadsperiode 2018-2022.

Lees verder

2017

GroenLinks Pijnacker-Nootd

Proost! We gaan in 2017 voor een positieve

verandering van het klimaat ook het

intermenselijke.

 

Met ieders hulp gaat dat lukken. Overtuig ook anderen daarvan.

Misschien wat laat maar op maandag 30 januari willen wij daar met leden en sympatisanten na de

ALV een toost op uitbrengen.

Tijd, plaats en agenda komen nog.

Zet in je agenda en kom daar een mooi jaar inluiden.

 

Bestuur en fractie.

persbericht

PvdA en GroenLinks denken na over intensievere samenwerking

In de voorbereiding op de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 bekijken de lokale afdelingen van de PvdA en GroenLinks de mogelijkheden van een intensievere samenwerking. “De afgelopen jaren hielden wij al regelmatig gezamenlijke fractievergaderingen, met bijvoorbeeld als resultaat een heel aantal gezamenlijke amendementen en moties” zegt fractievoorzitter van GroenLinks Wineke ’t Hart. Marieke van Bijnen, fractievoorzitter van de PvdA vult haar aan: “Dat we zo samen optrekken bevalt beide partijen goed, daarom verkennen wij nu de mogelijkheden voor wat nauwere samenwerking.” Bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2010 en 2014 hadden beide partijen al een lijstverbinding om ervoor te zorgen dat een eventuele restzetel aan de linkerkant van het politieke spectrum terecht zou komen. (foto: pijnacker-nootdorp tv)

Pagina's