Nieuws

Klimaatmars

Ga mee naar de Klimmaatmars in Amsterdam. Kijk bij de agenda voor meer info

Hoe blijft u op de hoogte van het vervolg

De fractie is geinstalleerd. De onderhandelingen voor een collegeprogramma en een nieuw college zijn begonnen. De VVD heeft het voortouw en heeft Piet Melzer als informateur voorgesteld.

Wannneer jullie dit verder willen volgen is het handig om op de website van Progressief PN te kijken. Die zal steeds het laatste nieuws vermelden.

http://www.progressiefpn.nl

Bedankt voor de steun

Wij zijn blij en dankbaar met de prachtige verkiezingsuitslag voor Progressief Pijnacker- Nootdorp (PPN). 2939 kiesgerechtigde inwoners hebben op woensdag 21 maart jl. voor een socialere, groenere en duurzamere gemeente gekozen. Wij mogen met vier raadsleden aan de slag voor onze inwoners, natuur, dieren, verenigingen, maatschappelijke organisaties en ondernemers. Dat kunnen we natuurlijk niet alleen doen, wij zoeken daarvoor samenwerking met andere partijen uit de gemeenteraad, maar ook met onze verenigingen, maatschappelijke organisaties en ondernemers. Maar wij willen ook in de komende jaren graag veel contact met u. Voor ideeën die u voor ons heeft, knelpunten die u ervaart en ervaringen die u gehad heeft in en/of met de gemeente. U aansluiten mag natuurlijk ook, word lid van onze enthousiaste progressieve partij en werk mee aan een nog mooiere gemeente!

 

Progressief in actie voor NLDoet

In het kader van NLdoet ging een grote groep vrijwilligers van Progressief Pijnacker- Nootdorp aan de slag bij Buurttuin de Stuivelaar.

Met de komst van het mooie weer is de tijd aangebroken voor het zomerklaar maken van de tuin voor alle buurtbewoners, maar ook de andere gebruikers van de Buurttuin zoals scholen en opvanggroepen van Skippy- Pepijn. De vrijwilligers gingen -onder andere- aan de slag met onkruid wieden, bemesten van de tuin, bijwerken van de vlechtheg, planten van nieuwe plantjes en het plaatsen van insectenhotels. Het resultaat mocht er aan het einde van de dag zijn, de tuin ziet er prachtig uit! De vrijwilligers werden tijdens de dag nog verwend door de heerlijk zelfgebakken cake van kinderen van Skippy- Pepijn en Picnic kwam appels langsbrengen. Progressief Pijnacker- Nootdorp blikt terug op een succesvolle NLdoet- dag!

Verkiezingsprogramma Pogressief PN

Uitnodiging

Op maandagavond 25 september zijn er workshops over verschillende thema’s van het verkiezingsprogramma van Progressief Pijnacker-Nootdorp voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.

Lees verder

Pagina's