Nieuws

2017

GroenLinks Pijnacker-Nootd

Proost! We gaan in 2017 voor een positieve

verandering van het klimaat ook het

intermenselijke.

 

Met ieders hulp gaat dat lukken. Overtuig ook anderen daarvan.

Misschien wat laat maar op maandag 30 januari willen wij daar met leden en sympatisanten na de

ALV een toost op uitbrengen.

Tijd, plaats en agenda komen nog.

Zet in je agenda en kom daar een mooi jaar inluiden.

 

Bestuur en fractie.

persbericht

PvdA en GroenLinks denken na over intensievere samenwerking

In de voorbereiding op de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 bekijken de lokale afdelingen van de PvdA en GroenLinks de mogelijkheden van een intensievere samenwerking. “De afgelopen jaren hielden wij al regelmatig gezamenlijke fractievergaderingen, met bijvoorbeeld als resultaat een heel aantal gezamenlijke amendementen en moties” zegt fractievoorzitter van GroenLinks Wineke ’t Hart. Marieke van Bijnen, fractievoorzitter van de PvdA vult haar aan: “Dat we zo samen optrekken bevalt beide partijen goed, daarom verkennen wij nu de mogelijkheden voor wat nauwere samenwerking.” Bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2010 en 2014 hadden beide partijen al een lijstverbinding om ervoor te zorgen dat een eventuele restzetel aan de linkerkant van het politieke spectrum terecht zou komen. (foto: pijnacker-nootdorp tv)

rondleiding Groenzoom op zondag 16 oktober voor leden en sympatisanten van groenLinks Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland

Beste leden en sympathisanten:

Er is tussen Berkel en Pijnacker een prachtig natuurgebied aangelegd: De Groenzoom.

Ons raadslid Jan Nederveen heeft daar heel veel tijd ingestopt door jaren in de commissie te zitten, die de aanleg begeleid heeft.

Het gebied heeft nu een beheercommissie, die nu gaat zorgen dat het gebied nog mooier gaat worden en daarna mooi blijft.

De beheerder Cor Norman, vind het heel leuk om aan ieder die het horen en zien wil uit te leggen hoe het gebied is ingericht en hoe het onderhouden wordt.

Wij denken dat jullie allemaal daar belangstelling voor hebben.

Het bestuur is daarom bezig om voor alle leden en ook sympathisanten van GroenLinks uit Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland een mooie fietstocht te organiseren.

Houdt daarom zondagmiddag 16 oktober vrij in uw agenda. We willen verzamelen bij De Hichte in Berkel aan de Kleihoogt 1 en drinken daar na een fietstochtje door de Groenzoom gezamenlijk een kopje thee.

Er komen nog na 30 september  meer berichten met het programma en alle nadere gegevens.

Schroom niet om iemand die ook een GroenLinks hart heeft mee te nemen.

Wij hopen op een heel gezellige en leerzame middag

Pagina's