kandidaten voor Progressief Pijnacker Nootdorp kunnen zich aanmelden

Op 21 maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Dit jaar is besloten dat GroenLinks en PvdA gezamenlijk de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 in zullen gaan. Dat doen wij met de nieuwe, door GroenLinks en PvdA opgerichte lokale partij, Progressief Pijnacker-Nootdorp.

Wij zijn nu opzoek naar mensen die zich willen kandideren voor het raadslidmaatschap en roepen daarom onze leden op om zich kandidaat te stellen als raadslid voor de raadsperiode 2018-2022.

Progressief Pijnacker-Nootdorp is het samenwerkingsverband van de lokale PvdA- en GroenLinksafdelingen, maar Progressief Pijnacker-Nootdorp is er voor iedereen die onze gemeente progressiever, socialer en groener wil maken. De nieuwe partij zoekt daarom niet alleen mensen uit de achterban van de PvdA en GroenLinks. Ook inwoners die geen lid zijn van deze partijen en deze idealen een warm hart toedragen zijn van harte welkom.

Spreekt dit je aan, wil jij je inzetten voor een progressief, sociaal en duurzaam Pijnacker-Nootdorp en ben je geïnteresseerd om de komende vier jaar dit geluid uit te dragen in onze gemeenteraad, meld je dan voor 15 september aan via progressiefpn@gmail.com met een motivatie waarom jij voor deze rol in aanmerking wil komen. Onze kandidaatstellingscommissie neemt dan in september contact met je op.

Als je eerst wil weten wat er van een raadslid voor Progressief Pijnacker-Nootdorp verwacht wordt, kijk dan hier.