meetup

Meetup met Jesse in Den Haag

2e meetup met Jesse Klaver in Den Haag a.s. maandag 10 oktober.

Iedereen is welkom in Het Paard.

Meetup #2 met Jesse Klaver
Tijdens deze Meetup in Den Haag presenteert Jesse het ‘Generatiepact’: een pact tussen jong en oud, tussen grootouders en kleinkinderen en tussen de oude en nieuwe generatie. We moeten het samen doen. Heb je een vraag voor Jesse of ben je benieuwd naar zijn plannen? Schrijf je hier gratis in en kom naar de Meetup!
10 oktober 201619:00

 

De politiek zet generaties tegenover elkaar. We ‘moeten’ korten op de zorg, omdat er door vergrijzing ‘teveel’ ouderen komen. 65+-ers die onze samenleving opbouwden en hun kinderen opvoedden, gaan nu naar de voedselbank. Vierhonderdduizend kinderen groeien op in armoede en jongeren hebben enkel uitzicht op onzekere flexbaantjes. Dat kan anders en dat moet anders. Tijd voor verandering.
 

 

Deze Meetup is voor jong en oud. Kom dus vooral samen met de andere generaties! Neem je opa, moeder, kleinkind, oude buurvrouw of jonge neefje mee. We laten jong en oud niet uit elkaar spelen.
 
De deuren van het Paard van Troje (Prinsegracht 12, Den Haag) gaan om 19:00 uur open en we starten om 19:30 uur. Na afloop is er genoeg tijd om na te praten met een drankje. Vergeet niet om jouw plek te reserveren!

Locatie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kaartgegevens ©2016 Google
Prinsegracht 12
2512 GA Den Haag

Nederland