Verkiezingsprogramma Pogressief PN

Uitnodiging

Op maandagavond 25 september zijn er workshops over verschillende thema’s van het verkiezingsprogramma van Progressief Pijnacker-Nootdorp voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.

Uitnodiging

Op maandagavond 25 september zijn er workshops over verschillende thema’s van het verkiezingsprogramma van Progressief Pijnacker-Nootdorp voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.

  • Heb jij ideeën die niet mogen ontbreken in ons progressief, sociaal en duurzaam programma?
  • Vind je het leuk om met anderen in gesprek te gaan over wat er belangrijk is op het vlak van wonen, zorg, duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen, lokale economie, verkeer, veiligheid, jongeren, ouderen, dierenwelzijn, natuur en meer?
  • Wil je samen met de leden van de schrijfcommissie meedenken over het verkiezingsprogramma?
  • Heb je misschien zelf nog geen concrete ideeën maar lijkt het je juist leuk om te horen wat anderen denken over thema’s die jij belangrijk vindt?

Kom dan naar onze workshopavond!
Dan gaan we in kleine discussiegroepjes, in meerdere rondes met elkaar in gesprek over de thema’s die belangrijk zijn voor de volgende raadsperiode. We willen zo in een ongedwongen en creatieve sfeer ideeën ophalen voor het nieuwe verkiezingsprogramma.

Wanneer: maandag 25 september van 20.30 uur tot 22.30 uur
Waar: Bestuurscentrum, Emmastraat 165 in Pijnacker
Aanmelden is fijn zodat we weten hoeveel koffie, thee en lekkers we klaar moeten zetten. Dat kan door te reageren op deze mail of door te bellen met 06-30516253. Weet je al welke thema’s of onderwerpen je graag zou bespreken? Geef dit dan ook alvast door, dan houden we er rekening mee in de planning van de workshops.

We zien uit naar je komst,

Namens de schrijfcommissie,

Jan Nederveen
Amarins Komduur

P.S. Het is nog tot 15 september mogelijk voor geïnteresseerden om te solliciteren naar de functie van kandidaat raadslid voor Progressief Pijnacker-Nootdorp. Solliciteren kan door een mail met motivatie en CV te sturen naar bestuur@progressiefpn.nl